Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Elektronikai hulladékgyűjtés Esztergomban

Elektronikai hulladékgyűjtés Esztergomban

23. május 18. 11:42 csütörtök (11 hónapja)

Az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2023. május 20-án, szombaton elektronikai hulladékgyűjtést végez Esztergom Megyei Jogú Városban az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

Elektronikai hulladékok közé tartozó műszaki cikkek: a háztartásokban képződött elektronikai hulladékok, mint például: sík képcsöves TV, monitor, hűtő, mikrohullámú sütő, elektromos kézi szerszámok, kávéfőző, nyomtató, billentyűzet, számítógép.

Nem tartoznak az elektronikai hulladékok közé: a veszélyes hulladékok (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), a neoncsövek, izzók, növényvédő szerek, gumiabroncs.

Csak ép és bontatlan, a fő (ide nem értve a tartozék és kiegészítő) alkatrészek tekintetében hiánytalan berendezéseket áll módunkban átvenni mennyiségi, vagy darabszámra vonatkozó korlátozás nélkül. Nem kerül átvételre például motor nélküli hűtőszekrény, mosógép és egyéb háztartási gép.

A feleslegessé vált elektronikai hulladékot az Esztergom, Kesztölci út 0548 hrsz. címen lévő hulladékátrakó állomáson, vagy az Esztergom, Prímás-szigeten, az új Zöld parkoló mellett, a SUZUKI Arénával szemben található murvás területen, a gyűjtés napján 8.00 és 16.00 óra között lehet átadni a közszolgáltató munkatársainak.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a személyazonosság igazolására szolgáló okmányukat az ügyintézés meggyorsítása érdekében hozzák magukkal.

További információkkal az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen, a 06-34/801-040 telefonszámon, valamint az Esztergom, Pór Antal tér 1. szám alatt lévő ügyfélszolgálati irodájukban személyesen áll rendelkezésre.

Az ügyfélszolgálati iroda nyitva tartása:

Hétfő:                                     7-19 óra

Kedd:                                     8-12 óra

Szerda:                                  12-16 óra

Csütörtök:                             8-12 óra

 

Városi sziluett
Interreg Kisfaludy Széchenyi2020